Activities

D'Hask in KL Nov 2009 PART IV (last)

Ani last day kami panya show, di 'Lepaq Cafe' fuyoo 'lepak' banar lah tempatnya ni, kamu kan besila kah, belimpang kah nada kana peduli, sambil minum-minum and makan-makan, semua bantal and tilam ada kana ready kan, and at the corner ada mini stage with amps, mixer, lighting, mics and etc, sapa saja dpt mbuat 'Acoustic' show di sana, sound nya pun bagus, the owner is Altar kali, ukan Avatar eh, iya ni bagas band dari US, huhu hardcore yaw.. 1st time ku meliat, lam pkiran ku macam kan jumpa boss mafia, sal ya duduk2 lam bilik sorg2, kalau kan jumpa ya mesti sorg2..ya g serius, and 1st time kami ckp sama ya sal indie music.. yang ku ingat ya ckp "I can be so mean, if you treat me in a bad way.." ala2 catu lah, kabak2 lah ati kami mendangar, tapi he's a good guy actually, banyak tips2 yang ya ajar kami, iya bage kami semangat till kami ada EP album.....\m/ baru rock!!!

After show, kami kana interview for 1 of M'sian magazines, TIS, and she told us that we're good and agreed to write cerita-cerita D'hask.. tapi malang nya kami nda smpai membaca =( sal nada bjual di Brunei, haha.

this is Bent with his girlfriend





Sessi Interview sama 'TIS' magazine
D'hask and TIS
D'hask and Altar
After dari lepaq cafe, kami chow jalan-jalan di KL, (pakai kereta) heheh kami round dataran merdeka, and KLCC.. salnya minyak keta banyak maseh, and lage pun kami last lah tu round sana =(.. allright thats all folks....

Special Thanks to Rita, Bent and Haz...


End....

Category:  
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
3 Responses
  1. hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

  2. Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

Leave a Reply

HIT COUNTER